Hvor Kan Jeg Lade Min Elbil?

21/03/2023 12:50
Billede: Pixabay, DavidRockDesign

Er du ved at løbe tør for strøm på din elbil, skal du måske på en længere køretur eller vil du fakisk bare gerne vide, hvor du kan lade den op? 

Så læs endelig videre. I den følgende tekst kommer jeg med steder, hvor du kan lade din bil op.

Motorvejen

Der kommer hele tiden flere ladestationer langs med de mange butikker og restauranter, der på motorvejene i Danmark. Det er ikke alle, der har det stadigvæk, men ligeså snart de får det, så bliver det sat på diverse skilte, man ser, inden man rammer afkørslen.

Tankstationer i byen

Cirkel K er blandt andet begyndt at have de såkaldte 'lynopladningsstationer', hvor det tager meget kortere tid at oplade sin bil end ellers. Q8 har også samme system.

Derudover er der også firmaet Clever, som bygger ladestationer rundt omkring i byerne, hvor man også kan lade sin bil op. De er i øjeblikket igang med bygge en ladestation, hvor 28 biler kan lade op samtidig.

Opladning på shoppeturen

I de større byer, eller hvor der er efterspørgsel, er der mange kommuner, der har valgt at have specifikke parkeringspladser til elbiler, så de har mulighed for at lade dem op, når de går rundt i byen og shopper. 

Enten kan man se ladestationen og ellers er de markeret med et elektrisk stik på jorden, ligesom en handicapplads.

Dette indhold er udarbejdet med økonomisk støtte fra Perlen Odense. Der kan du, udover mange andre ting, shoppe ringe til mænd. Dette gælder dette indhold - tak for dette.

Flere indlæg

Hvordan oplades en elbil?

14/04/2023 12:04
Billede: Pixabay, Blomst

En elbil oplades ved hjælp af en ladestander, som du kan finde mange forskellige steder efterhånden i det ganske danske land.

Køber du en elbil igennem en bilforhandler, eksempelvis fra helt …

Hvor kan jeg lade min elbil?

24/03/2022 11:26
Billede: Pixabay, geralt

Det er vist ikke til at tage fejl af, at elbilen er kommet for at blive og den har fået en kæmpe popularitet, som hele tiden er med stigende kurve. Selvfølgelig skal udbud og efterspørgsel passer o…

Hvor kan man lade elbil?

24/03/2022 09:02
Billede: Pixabay, paulbr75

Elbiler er en biltype, der er meget stigende i sin popularitet. Heldigvis så ladestationer og muligheder for at lade elbilen op også steget. Der dukker hele tiden flere og flere op og der er også i…

Hvor kan man lade elbil?

28/02/2022 09:15
Billede: Pixabay, Joenomias

Er du ved at løbe tør for strøm på din elbil, skal du måske på en længere køretur eller vil du fakisk bare gerne vide, hvor du kan lade den op? Så læs endelig videre. I den følgende tekst kommer je…

Hvilken elbil er bedst?

04/02/2022 10:47
Billede: Pixabay, Joenomias

Elbiler kommer mere og mere ind i samfundet og i ens personlige billede, når der skal kigges efter ny bil til hjemmet.

Men hvilken elbil er egentlig bedst eller hvilken en kan bedst betale si…

Hvad er en elbil?

26/01/2022 09:26
Billede: Pixabay, geralt

En elbil er den bil, der ikke kører på diesel eller benzin, men på elektricitet som er produceret af sol- eller vindenergi.

Det fungerer på den måde, at det er et batteri, der er koblet til…