Hvornår Blev Den Første Elbil Opfundet?

02/07/2021 09:58
Billede: PEXELS.COM

Har du også hørt at elbiler er det nye. Så tænker du nok at elbiler næsten kun lige er kommet til verden, men hvornår er det lige at den første elbil blev opfundet? I dette indlæg vil jeg præsentere dig for den aller første elbil i verden. Find svaret forneden. 

Elbilerne stormer derud af og det kan ses på vejene, hos bilforhandlerne og også hos bilproducenterne, der efterhånden ikke laver andet en hybridbiler længere. Har du købt dig en ny bil i 2020, så er chancen for at det er en hybridbil rigtig højt og det burde du også væres stolt af, for du støtter miljøet. 

Vidste du at den første elbil faktisk ikke var teslaen? Den første elbil kom faktisk til verden i 1914 og selvfølgelig var det selveste Thomas Edison som opfandt den. Detroit Electric Model 47, det var navnet på den første elbil i verden. 

Men først næsten hundrede år efter, vendte vi tilbage til idéen med en elbil og så gik det stærkt derfra. Det var som om man lige kiggede tilbage i historiebøgerne, da man fik at vide at man nu skulle til at gøre noget ved de forurenede biler. 

Den mest kendte elbil idag verden over er uden tvivl Tesla. 

Til slut vil vi hurtigt takke avxperten for have støttet muligheden for at udarbejde, dette tekstindhold. Avxperten er en webshop med utallige elektronik produkter, se mere her

Flere indlæg

Hvordan oplades en elbil?

14/04/2023 12:04
Billede: Pixabay, Blomst

En elbil oplades ved hjælp af en ladestander, som du kan finde mange forskellige steder efterhånden i det ganske danske land.

Køber du en elbil igennem en bilforhandler, eksempelvis fra helt …

Hvor kan jeg lade min elbil?

21/03/2023 12:50
Billede: Pixabay, DavidRockDesign

Er du ved at løbe tør for strøm på din elbil, skal du måske på en længere køretur eller vil du fakisk bare gerne vide, hvor du kan lade den op? 

Så læs endelig videre. I den følgende tek…

Hvor kan jeg lade min elbil?

24/03/2022 11:26
Billede: Pixabay, geralt

Det er vist ikke til at tage fejl af, at elbilen er kommet for at blive og den har fået en kæmpe popularitet, som hele tiden er med stigende kurve. Selvfølgelig skal udbud og efterspørgsel passer o…

Hvor kan man lade elbil?

24/03/2022 09:02
Billede: Pixabay, paulbr75

Elbiler er en biltype, der er meget stigende i sin popularitet. Heldigvis så ladestationer og muligheder for at lade elbilen op også steget. Der dukker hele tiden flere og flere op og der er også i…

Hvor kan man lade elbil?

28/02/2022 09:15
Billede: Pixabay, Joenomias

Er du ved at løbe tør for strøm på din elbil, skal du måske på en længere køretur eller vil du fakisk bare gerne vide, hvor du kan lade den op? Så læs endelig videre. I den følgende tekst kommer je…

Hvilken elbil er bedst?

04/02/2022 10:47
Billede: Pixabay, Joenomias

Elbiler kommer mere og mere ind i samfundet og i ens personlige billede, når der skal kigges efter ny bil til hjemmet.

Men hvilken elbil er egentlig bedst eller hvilken en kan bedst betale si…